Chair of Public Finance

Neues DFG-Forschungsprojekt

09/12/2016

Mit Schreiben vom 14.07.2016 wurde von der Deutschen Forschungsgemeinschaft (DFG) der Projektantrag "Wohneigentum und Wohnungsmarkt in einer alternden Gesellschaft - Eine stochastische Simulationsanalyse" für 3 Jahre genehmigt. Weitere Informationen finden Sie hier.

Data privacy protection

By clicking 'OK' you are leaving the web sites of the Julius-Maximilians-Universität Würzburg and will be redirected to Facebook. For information on the collection and processing of data by Facebook, refer to the social network's data privacy statement.

Data privacy protection

By clicking 'OK' you are leaving the web sites of the Julius-Maximilians-Universität Würzburg and will be redirected to Twitter. For information on the collection and processing of data by Facebook, refer to the social network's data privacy statement.

Lehrstuhl für Finanzwissenschaft

Phone: +49 931 31-82973