Lehrstuhl für BWL und Wirtschaftsinformatik - Prof. Dr. A. Winkelmann

Summer School 2017 – "Digital Opportunities in Europe"

09.03.2017

Die Lehrstühle der Wirtschafsinformatik der Universität Würzburg bieten im Sommersemester eine Summer School mit dem Thema "Digital Opportunities in Europe" an. Das Programm verfolgt die Zielsetzung, internationalen Studierenden Anforderungen und Potenziale einer zunehmend vernetzten Wirtschaft in Europa zu vermitteln.

Weitere Informationen finden Sie hier.

In 2017's summer term, the chairs of Business Information Systems and Information Technology of the University of Wuerzburg offer a summer school on the topic "Digitial Opportunies in Europe". The program aims to educate international students on requirements and potential benefits of an increasingly digitalized and globalized economy in Europe.

For further information, please follow this link.

Lehrstuhl für Betriebswirtschaftslehre und Wirtschaftsinformatik
    (Eingang Ebracher Gasse) 4